Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο Σάκης για το ArGOODaki

Sakis Rouvas in ERT interview on May 10, 2009Image via Wikipedia
Tα γυρίσματα της διαφήμισης, όπου πρωταγωνιστεί ο Σάκης Ρουβάς για το ArGOODaki της Goody's έγιναν χτές όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο τραγουδιστής από το tweeter.
Τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Καρύτση.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά το ArGOODaki της Goody's γίνεται ανεκτίμητο δώρο - σύμβολο κοινωνικής προσφοράς για τα Χριστούγεννα. Από τα μέσα Νοεμβρίου 2010, επισκεφτείτε ένα από τα εστιατόρια Goody's σε όλη την Ελλάδα και θα σας περιμένει το ArGOODaki και η παρέα του. Πρόκειται για μια ξεχωριστή συλλογή ArGOODaki την οποία φέτος υπογράφει προσωπικά ο Σάκης Ρουβάς. Το ArGOODaki και η παρέα του φοράνε t-shirt με τη υπογραφή του Σάκη Ρουβά και emoticons που απεικονίζουν θετικά συναισθήματα, συμβολίζοντας την αγάπη και την ουσιαστική προσφορά για τα παιδιά σε ανάγκη.

Με κάθε παραγγελία σας, διαλέξτε ένα από τα είδη της συλλογής και κάντε το πιο πρωτότυπο δώρο στους φίλους, στην οικογένεια σας ή στον εαυτό σας. Κάθε γεύμα ArGOODaki είναι έμπρακτη υποστήριξη για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο.

Και φέτος, το ArGOODaki συνεργάζεται με το Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» φτιάχνοντας το σχολείο τους και πέντε χώρους δημιουργικής απασχόλησης στον πρότυπο Ξενώνα του Συλλόγου.

Τι είναι το ArGOODaki:

Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody's, αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, ενώνοντας χιλιάδες Έλληνες σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια και συνέχεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει 3.400.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 10 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει περισσότερα από 2000 παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Για το αξιοσημείωτο έργο της, η Goody's επιβραβεύτηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, κατακτώντας και πάλι την 1η θέση στην κατάταξη εταιριών που παράγουν σημαντικό κοινωνικό έργο στην έρευνα αναγνωρισιμότητας και κοινωνικής συμπεριφοράς που διεξάγεται κάθε χρόνο από τις εταιρίες MEDA COMMUNICATION & VPRC.
panoramapress.gr 

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε και εσείς την άποψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...